lördag 2 juli 2011

Nytt designförslag

Fick ett nytt designförslag för webshopen igår med och denna gång fick jag en sådan känsla att det verkligen var helrätt. De hade gjort precis enligt mina önskemål plus att de gjort det lite bättre. Precis så det ska vara!
Kul kul kul!

En annan mindre rolig sak igår var när jag skulle beställa hem lite smyckestillbehör. Jag skojar inte om jag säger att det tog halva dagen. Hade en ganska lång lista. Först att bara hitta de grejer man vill ha, för ingen webshop har ju allt man behöver. Man får snarare ha 3-4 shoppar uppe samtidigt. Men det värsta är att på visa sidor så töms varukorgen efter ett tag(!!) Tar ju ändå en stund att hitta allt man vill ha och välja bland tusentals produkter, sen då att varukorgen töms och man får börja om. Smula irriterande!

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...