onsdag 10 augusti 2011

8 kronors skuld

Lämnade tillbaka alla de böcker som jag har lånat till bibblan idag. Det var säkert ett 10-tal jag hade hemma men nu har jag läst ut dem och lånade inte någon mer. Ska försöka få ordning på de planer jag har innan jag börjar med något nytt nu.

Stannade en stund på bibblan också, gjorde klart inlämingsuppgifterna på min författarkurs och lite annat. Vet att jag har sagt det 100 gånger förut men det är underbart att det finns ett ställe där man kan sitta i lugn och ro och få en massa kunskap och det är helt gratis (om man inte som jag ibland glömmer att lämna tillbaka böcker och får en skuld på hela 8 kronor).

Sitter nu och går igenom materialet från mässorna i Köpenhamn igen. Har nog bestämt mig vad jag ska börja med..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...