måndag 8 augusti 2011

Äntligen snart höst!

Missförstå mig inte, jag älskar verkligen sommaren men som jag har sagt tidigare så blir allt så halvdant under sommaren. Många är lediga och allt går verkligen på halvfart. Jobbar man själv då och  är beroende av andra människor kan det vara lite frustrerande. Så jag tycker faktiskt att det ska bli lite skönt att saker och ting kommer igång igen.

Dessutom klär man sig oftast(!) inte särskilt stilfullt under sommaren. Bikiniöverdel, urblekta shorts, badtofflor, osminkad och håret fullt med havssalt (vilket visserligen är rätt skönt ett tag). Nä, så här vill jag se ut nu:

Ja, jag har bloggat om denna outfit i ett tidigare inlägg, kläderna/accessoarerna är ifrån www.net-a-porter.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...