tisdag 16 augusti 2011

Bokrecension

Lovade ju en bokrecension på boken "Alla var där" som jag köpte häromdagen. Måste nog säga att jag bara ger den 2 stjärnor (av 5). Lite för mycket romantisk smörja för min smak och inte särskilt motiverande.
Precis som den tidigare boken som författaren gett ut (Djävulen bär Prada) så handlade den om en tjej som varken har intresse för mode eller New Yorks inneliv men ändå lyckas hamna där.
Till skillnad mot förra boken där tjejen får jobb som assistent på en modetidning, så får denna tjej jobb som festfixare.

Blev lite besviken på att det inte var någon direkt motivationsbok. Jag gillade inte alls tjejen som den handlade om. Hon gav upp så fort det var lite motgångar och verkade inte kunna stå på sig något vidare. Nej, det var inget bra för motivationen det där. (Ändå läste jag ut den snabbt för jag hoppades att något intressant skulle hända så småningom).

2 kommentarer:

  1. är du bra på att gissa vad kläder kostar? kom gärna förbi mig och gissa vad min senaste order gick på, så kan du få en länkning till din blogg. Ha en toppen onsdag!!

    SvaraRadera
  2. Heej :)

    Kolla in vilka snygga väggdekorer http://wallsticker.se har :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...