fredag 12 augusti 2011

Fashion merchandising & design

Har idag anmält mig till en utbildning på distans från USA "Fashion merchandising & design". Upplägget verkar väldigt bra. Man läser i sin egen takt, har två år på sig men utbildningen är baserad på ett år. Gäller att ha disciplin på sig själv om man ska läsa så men det har jag :) Ska även satsa på att ta examen med "highest honor".
Själva innehållet verkar också bra, man läser lite av designbiten, allmänt om mode men även marknadsföring, försäljning etc.

Sen tycker jag att det är kanon att läsa på engelska, då tränar man språkkunskaperna samtidigt som man lär sig saker. Visst är det lite jobbigare och det kan längre tid när man måste slå upp eventuella ord osv men att saker och ting är lätt innebär oftast inte att det är bäst.

Kommer så klart att blogga mer om detta när jag är igång.. Ska bli superkul!

2 kommentarer:

  1. Hej hopp! Jag tror att du skulle gilla min blogg, läs och lämna en kommentar vettja! :)

    SvaraRadera
  2. Åh vad kul, funderar påatt göra något liknande! :) Kramar

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...