onsdag 17 augusti 2011

Merchandis​er L´Oréal/Ma​ybelline

Måste ju berätta att jag har fått ett 3-veckorsuppdrag som merchandis​er för L´Oréal och Ma​ybelline. Kommer att åka runt till alla butiker som har deras sortiment i Jönköpings län. Ska bli kul!
Är ganska duktig på att gripa efter allt som kan ge erfarenhet och kontakter.

Jag har alltid varit intresserad av makeup och skönhet. Brukade sitta hemma och klippa ut alla bilder och tips om sådant från tidningar och göra kollage och listor. När jag gick ut skolan så hade jag lite planer på att först gå en hudterapeututbildning och sedan en makeup-artistutbildning. Sedan fick jag dock ett jobb på ett IT-företag, åren där fick mig till slut att inse att det är verkligen inte det jag vill göra. Utan mitt hjärta hör hemma i mode och skönhetsbranschen.

Nu ska jag ju läsa den här modeutbildningen på distans för USA men har också lite tankar på att gå en makeuputbildning nu i höst eller till våren. Har lite andra planer inom det också...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...