lördag 20 augusti 2011

Pinsamt!

Måste berätta något pinsamt. Igår kväll skulle jag provfota lite med nya kameran. Jag tog fram den, slog på den och upptäckte att displayen var svart. Den var inte helt svart för alla siffror mm för inställningarna syndes i vitt. Jag kollade lite på inställningarna (min sambo hade tidigare pillat på den så trodde han hade gjort någonting). Sen precis ringde min vän Veronica (hon som sysslar med fotografering), så jag berättade att den var svart och hon rekommenderade lite inställningar, att jag skulle provfota (jag tänkte ju det värsta att den var sönder och att jag redan första dagen skulle behöva skicka in den för garanti). Sen efter en stund sa hon "Anna, du har väl tagit bort linsskyddet?" Det hade jag ju inte... Trodde att jag skulle dö av skratt!

Till mitt försvar får jag ju ändå säga att det var ganska sent på en fredagkväll, jag hade druckit ett par öl och att jag är naturligt blond ;)

3 kommentarer:

 1. Haha vad roligt, låter som något jag skulle kunna göra...

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag heter Joanna och är 23 år gammal när jag var 14 fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om livet med diagnosen så folk ska få mer förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och vad det innebär så besök gärna min blogg:)
  kram

  SvaraRadera
 3. Haha snyggt Anna;)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...