tisdag 2 augusti 2011

What are words?

Denna sång ger mig rysningar varje gång jag har hör den. För er som inte vet så kan jag berätta att den handlar om sångaren Chris Medinas flickvän som bara någon månad innan de ska gifta sig råkar ut för en allvarlig olycka. Varje dag blir nu en kamp för dem båda.

Det får en verkligen att tänka på hur bra man egentligen har det. Varför tänker man egentligen aldrig på det? Jag till exempel är fullt frisk med helt fungerade kroppsfunktioner och hjärna. Ingen i min närhet är sjuk eller skadad. Det finns så mycket stora grejer som vi människor borde vara oerhört tacksamma över men istället gnäller vi till exempel över att våra lår är är lite för feta, att brösten är för små eller att vi inte har råd med de senaste märkeskläderna.

Så mitt tips till er mina vänner är att njuta av livet, ta inte allt så allvarligt och ta hand om varandra.

1 kommentar:

  1. den låten är mysig :D (fast nu är den lite överspelad tycker jag...)

    svar:
    ja, precis! :D <3 färger är för sommaren.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...