onsdag 7 september 2011

Amerikaner!

Det är inte lätt att ha att göra med andra länder. Först är det ju så klart språket. Även om man kan engelska är det ju alltid lättare att kommunicera på svenska, sen finns det en del andra saker som strular till det.

Idag till exempel fick jag ett mail att jag ska verifiera mitt kreditkort. De har dragit en mindre summa från kortet och jag ska ange den exakt summan som verifikation. Problemet är ju att jag så klart ska ange det i dollar. De hänvisade till en omvandlingssida men fungerade inte. Provade med bankens kurs på deras hemsida men stämde inte. Antar att jag får ringa banken imorgon och fråga exakt vad kursen stod på idag. Kunde de inte bara ha angett en kod?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...