måndag 5 september 2011

Hemma idag

Fick stanna hemma idag. Väntade tills sista sekund för att se om ryggen blev bättre, är ganska envis och det krävs oftast över 39 i feber eller maginfluensa för att jag inte ska utföra mina uppgifter men om man inte kan sitta och knappt kan gå så gör man inte mycket nytta.
Så idag har jag mest vilat ryggen och gjort lite övningar som sjukgymnasten rekommenderade. Det känns bättre nu, även om det inte är helt bra. Räknar med att jobba imorgon men ska försöka ta det lungt.

När jag blivit helt bra så ska jag verkligen satsa på att träna upp den delen av kroppen så att den blir stark. Känns ju lagom kul att ha ryggskott vid knappt 27 års ålder...
Ta hand om era kroppar!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...