lördag 10 september 2011

Kamerahjälp och minnesstund

Idag ska jag först till Expert och få lite hjälp med kameran som jag köpte häromveckan. Jag kan erkänna mina brister och en av dem är fotografering. Har aldrig haft intresse för det. Det är mycket jag kan och vill lära mig men har man inget intresse så är det väldigt svårt.

Efter det ska jag upp till Kinnarps arena för minnesstunden och tysta minuten för Stefan Liv. Jag har ett stort intresse för hockey eller rättare sagt för HV71 och det var just spelare som Stefan Liv och Johan Davidsson som väckte det intresset. Deras engagemang för laget och för hela staden var/är så faschinerande. Hela stämningen som råder, speciellt under slutspelen här i Jönköping är enorm.
Stefan Liv var alltid positiv, engangerad och han hade alltid tid för fansen. Hans bortgång är en djup tragedi speciellt för hans familj och vänner men även för den här staden och hela landet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...