måndag 12 september 2011

Parkeringsbekymmer

En sak jag kan konstatera efter mer än 2 veckors farande och flängande med det här jobbet är att det svåra är inte att hitta dit man ska, det svåra är att hitta en parkering där man får stå mer än 2 timmar (eftersom jag är i samma butik en hel dag så behöver jag ju parkera ganska länge och eftersom alla butiker jag åker till ligger i centrum är sådana parkeringar ganska sällsynta..).

Värst var i Skövde. Åkte runt ett bra tag för att undvika alla 1 timmars pakeringar. Till slut hittade jag en där man fick stå i 4 timmar så tänkte att jag kör på den så länge och flyttar bilen sen, då upptäckte jag att kortet inte fungerade i automaten och att jag hade glömt mynt. Bara att åka iväg igen. Hittade sedan en 24 timmars pakering (whoho!) men den var så klart full. Till slut tröttnade jag och ställde mig på en 2 timmars parkering. Började jobba och frågade personalen var man kunde parkera. Fick ett tips och gick iväg för att flytta bilen. Där fanns det en plats men när jag skulle betala p-avgiften så tog de ju inte kort alls. Så fick gå och ta ut pengar och sedan växla och gå tillbaka (en ganska lång bit..).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...