måndag 19 september 2011

Raggning på E4:an

Måste berätta om en lite rolig grej som hände på väg hem ifrån jobbet idag. Min mor ringde och undrade om jag körde på E4:an vid Mjölby. Det gjorde jag och undrade hur sjutton hon kunde veta det (eftersom jag kör hennes bil blev jag lite nojjig att någon hade ringt upp henne för att klaga på min körning..) Jag hade nästan rätt, det var en lastbilschaufför som hade kollat upp regnumret och därmed fått fram mobilnumret och smsat mamma, typ "Du körde om mig här på E4:an..... osv" Alltså någon som var lite halvt uttråkad och sökte en flirt. Mamma svarade något i stil med "Det är min dotter du har kollat in, fräckis" :)

Jag hörde nu i efterhand att det tydligen är chaffisarnas nya grej, så om du är tjej och söker lite kul så är det bara att ge dig ut på vägarna ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...