tisdag 27 september 2011

Skam den som ger sig

Nu har jag äntligen lyckats få till en bra bild med kameran, som jag är nöjd med. Jag har ju sagt tidigare att jag inte har något intresse för fotografering och det har nog varit min största utmaning. Men nu när jag fått till en bild som jag känner mig riktigt nöjd med så känns det mycket roligare. Så skam den som ger sig :)

En av anledningarna till att bilden blev så pass bra var också redigering. Jag vill inte lägga för mycket tid i datorn för varje bild. Det tar ju en evighet, så jag kände mig lite frustrerad igår när jag bara verkade hitta en lösning som passade mina önskemål men var för krånglig. Men tack vare lite googlande idag så hittade jag ett par bra guider på Youtube om redigering.

Det är fantastiskt att man kan hitta hur man gör precis allt på Youtube och dessa människor som tar sig tid att lägga ut dessa klipp, all kärlek till dem!

1 kommentar:

  1. Hallo zusammen! Jemand in meinem Facebook-Gruppe teilte diese Seite mit uns sokam ich zu schauen vorbei. Ich bin definitiv genießen die Informationen.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...