tisdag 6 september 2011

What doesn´t kill you...

Jag har tänkt en del på det ordspråket idag: "Det som inte dödar dig gör dig starkare". Det är ju så sant! Tänk om allt hade gått jätte smidigt hela tiden och alla människor hade daltat med dig. För det första; vad tråkigt det hade varit(!), för det andra hade du inte lärt dig något nytt och för det tredje skulle du nog bli en ganska bortskämd och mesig person (inga direkt roliga egenskaper).

Jag tror helt klart att de jobbiga och tråkiga saker jag har varit med om i livet har skapat den jag är idag och jag gillar den personlighet och de värderingar jag har nu.

Så när livet är svårt och allt känns tungt, tänk på hur mycket tuffare du kommer att bli, hur mycket du kommer att lära dig och tänk på att det faktiskt händer alla människor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...