onsdag 26 oktober 2011

Få mer energi

Det är verkligen otroligt hur mycket mer energi och hur piggare man blir av att träna och äta nyttigare. Jag tränar inte ens mycket och äter inte jätte nyttigt försöker bara undvika godis, läsk, alkohol och dylikt i veckorna men jag känner en enorm skillnad.

Men min absolut största energikälla är nya idéer. Älskar att komma med nya idéer. Helst hela tiden! De gånger man kommer med riktigt bra idéer ger en sån energi att man knappt kan sova.

En annan sak är ganska självklart men när jag är på bra humör och inte har massa jobbiga saker hängande så känner jag mycket större energi. Har bestämt mig för att beta av tråkiga och jobbiga saker så fort det bara går. Allt som inte tar lång tid ska göras på en gång.

Dock inte lätt att vara nyttig när man får choklad (var gratis på Ica maxi om man handlade över 300). Polka är min favorit! Men ska (försöka) spara till helgen..

1 kommentar:

  1. sv: du har så rätt!

    ohh så choklad-sugen jag blev nu ahah!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...