fredag 28 oktober 2011

Fler godbitar

Jag älskar fjädrar! Det är så snyggt och känns verkligen som en perfekt höstdetalj. Så jag tyckte att dessa skor var lite roliga:
Jag är inte överförtjust i själva modellen. De är lite "klumpiga" för min smak men det var ett litet roligt sätt att fästa fjädrarna. Sen har de en cool sula (fast man undrar ju hur länge den kommer att vara snygg...) Skorna är ialla fall från märket "Irregular Choice" och finns hos www.brandos.se

2 kommentarer:

  1. Fräcka om man ska pá nágon superfest.Men man trötnar nog ganska snart pá dom,skulle vara bra att bara sätta pá ett par skor som en kul accessoar:)

    SvaraRadera
  2. Hej var med och tävla om dagens blogg där alla mina 100-200 läsare kan blir din här på
    http://laakinoiise.blogg.se/2011/october/dagens-blogg-fredag-3.html#comment

    Förlåt om du inte gillar sånna här kommentarer! :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...