lördag 29 oktober 2011

Nya idéer

Åhh vad jag älskar känslan av nya idéer, det verkligen pirrar i kroppen och man får svårt att tänka på annat. Som jag sa i ett tidigare inlägg så ger det också en otrolig energi att man knappt kan sova.

Egentligen är det inte helt nya idéer jag fått utan utveckling på 2 befintliga men det känns som om det kommer att bli riktigt bra. Nackdelen är väl att man måste fokusera på en sak i taget för att det ska bli bra och det är något jag jobbar med.
Har du flera saker på gång samtidigt är det ju lätt att du bara stressar igenom något av det och att det blir halvdant och det vill man ju inte.

Fokus just nu är att få webshopen klar och jag vågar nästan säga att den kan lanseras inom 1 vecka(!) Beror lite på betalningslösningarna som sagt. Det kommer att bli en webshop som kommer att vara under stor konstant utveckling. Den kommer att lanseras för att komma igång men det finns redan ca 10 utvecklingsidéer både på kort och lång sikt. Jag sa ju att det kommer att bli mer än bara en vanlig webshop. Spännande va? ;)

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...