torsdag 17 november 2011

Dagen i Götet

Har haft en underbar dag i Göteborg. Tyvärr har jag varit dålig med bilder då kamerans batteri inte ville vara med längre.

Först träffade jag en underbar kvinna vid namn Katarina som är vad man kallar en stilexpert och min nya förebild. Hon hjälper privatpersoner och företag hur man klär sig rätt, precis det jag håller på att utveckla. Sen föreläser hon och har en egen spalt i Göteborgs posten. (En egen spalt hade varit riktigt roligt, älskar ju att skriva). Vi kommer att ha lite kontakt framöver och det är superkul!

Sen var jag och hälsade på en vän på hennes nya jobb inne i stan.
Och till sist var jag och fikade med en annan tjej om ett makeup-projekt.

Har nog inte träffat 3 så otroligt trevliga, härliga och goa tjejer på samma dag tidigare. Nog därför det känns som att dagen varit så underbar!

1 kommentar:

  1. Hej gumman! Fin bloggen är :) Kul att du kom förbi mitt jobb i torsdag, mycket mysigt! Längtar tills på fredag! :) Puss Johanna

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...