måndag 14 november 2011

Googlade ord

Har en del besökare från Google varje dag och det är ju roligt, man borde ju göra något rätt om man hamnar bland 10 i topp där (det är väldigt sällan folk läser mer än de 10 första länkarna).
Sen kan man se vilka ord folk har sökt på och där har jag flera gånger reagerat på roliga ord eller ordkombinationer.

Nu minns jag tyvärr inte vilka det var men igår hade jag till exempel "Roliga seriefigurer". Förmodligen detta inlägg: http://www.accessoeramera.nu/2011/09/roligt-skomarke.html
Jag har svårt att tro att personen som googlade på det fann vad han sökte men alla är hjärligt välkomna som läsare ändå :)

Sen har jag senaste dagarna 4 träffar på "40-tals tapet". Har pratat om tapeter men inte 40-tal vad jag kan hitta men vet inte om det kan ha att göra med min nya fina bakgrund kanske...?
Här på bloggen har jag bara använt Bloggers egna verktyg för statistik så har inte mer att gå på där, för webshopen däremot använder vi "Analytics". Ger lite mer..

2 kommentarer:

  1. Nu har jag kört igång med en frågestund så ställ gärna någon fråga i frågestunds inlägget :)

    SvaraRadera
  2. Jag tror man hamnar på vissa ord, som i augusti hamnar jag alltid högt på "körsbärspaj" med ett flera år gammalt inlägg. 40-tals-tapet är säkert ett sånt ord med.
    Det är intressant med statistiken!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...