onsdag 16 november 2011

Göteborg imorgon

Ska till Göteborg imorgon, har lite olika ärenden som jag kommer berätta mer om då.
Just nu kollar jag på resalternativ. Jag föredrar nästan alltid bil för att man slipper vara beroende av tider och det går ofta fortare men på senare tid har jag insett att andra transportmedel är bättre då jag kan både jobba och plugga samtidigt som jag färdas. Blir ju mycket mer effektivt än att slösa bort timmarna att bara stirra på en väg.

Jag tror faktiskt att det blir buss imorgon, de priserna måste ha gått ner. 99:- för en vuxen! Det går ju verkligen inte att ta sig dit med bil för de pengarna och sen tillkommer parkering osv. Ska ändå bara hänga runt avenyn så lär inte behöva ta mig runt i Göteborg heller.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...