lördag 12 november 2011

Hattar och hår

Då har vi kommit vidare till hattar och håraccessoarer.

Min favorit bland hattar är den röda med rosmönster. Riktigt snygg. Jag tror det skulle var väldigt läckert att matcha med en svart jacka (eller annan basfärg och svart halsduk) och röda skinnhandskar (bör vara någolunda samma röda nyans på dessa).
Är själv väldigt sugen på den outfiten men har inte blivit av än.


Angående hattar så tycker jag att det är en riktigt snygg accessoar som fler människor bör prova. Många säger att de inte passar i det men jag tror det är lite av en vanesak samtidigt som det är väldigt lätt att vara negativ mot sig själv. Jag tror att alla människor passar i hatt, bara du har rätt modell.

Sen har vi några av våra "egenpimpade", exempelvis;


Sen var det håraccessoarer. Något som jag tycker är väldigt bra för att snabbt piffa upp en enkel outfit. Något som är väldigt inne nu i höst är fjädrar och jag är själv stormförtjust i det.Men dessa "lövsmycken" av metall är också riktigt läckra;

Allt detta och mycker mer finner du så klart hos www.aminspiration.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...