lördag 26 november 2011

Lily Allen

Kollade på TLC i torsdags, som förövrigt verkligen är min favoritkanal (nej, jag får inte betala för att säga det men älskar deras koncept som är livsstil och karriär, wunderbar!)
I vilket fall så började det en ny serie som handlar om Lily Allen, tydligen någon känd popsångerska i England som redan vid 25-års ålder tröttnat på artistlivet och öppnar en klädbutik i centrala London.

Ska bli intressant att följa. Jag gillar affärsidén. De köper in exklusiva vintagekläder som de sedan hyr ut till de som inte har råd att köpa dem (eller säljer till de som har råd). Det var rätt kul att se första avsnittet. På grund av hennes kändisskap så har hon tjänat en del pengar senaste året så hon har ingen aning vad en "vanlig" tjej lägger på kläder. Det är en typisk verksamhet där det finns gott om pengar (menar de gjorda åt 500,000 pund = ca 5,500,000 kr innan de ens har en lokal) men inte rätt personer som driver. MEN på grund av pengarna och kändisskapet så gissar jag på att affärerna går ganska bra nu ändå..


1 kommentar:

  1. Lily Allen är SÅ BRA! Har du hört Hard Out Here? Vad tycker du om den? :)
    http://open.spotify.com/track/3U3BXlwNTkCx7lW9m1H9RY
    http://www.youtube.com/watch?v=E0CazRHB0so

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...