onsdag 2 november 2011

Nära nu..

Nu är inlösenavtalet med betalningslösningen klar. Ska bara testas etc. Sen är de ytterligare lite småsaker som ska göras men det är riktigt nära och jag vågar nästa säga att lanseringen av shoppen kan ske på måndag(!!) Känns inte som en dag för tidigt.

För övrigt fick jag ett mail om en nätverksträff med "Jönköpings framtid". Det byggs mycket här i Jönköping och just nu håller de på med en stor parkering där det kommer att bli butiker, restauranger, caféer, bostäder, kontor och parkeringshus. Alltid kul när det händer lite och en nätverksträff var längesen jag var på nu, så ska nog anmäla mig på en gång.

1 kommentar:

 1. Hej.
  Just nu anordnar jag 2 tävlingar på min blogg.
  En där du kan vinna ett halsband:
  http://ssssarah.blogg.se/2011/november/tavling-halsband.html

  Och en där du kan vinna ett sminkkit:
  http://ssssarah.blogg.se/2011/november/vinn-ett-sminkkit.html

  Var gärna med och tävla!
  Kram Sarah

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...