tisdag 20 december 2011

Sminkbord

Sminkade ju bruden inför bröllopet i lördags och det är väldigt kul att sminka andra. Nu har jag köpt in lite produkter från Elf som jag tänkte att jag skulle börja träna med. Tankarna är även att gå de 2 första stegen i en makeuputbildning till våren. Det är det jag har kvar för att bli stylist (har ju gått stil och färg).

Som jag har sagt tidigare så har vi i vår lägenhet en vind med två "riktiga" rum. Det ena har jag som kontor/ateljé/fotostudio och det andra är numera lager/stil&makeupstudio. (Även om man har lyxen att ha 2 extra rum så blir det ändå trångt).

Sminkbordet:

1 kommentar:

  1. åh tack söta du<3
    på fredag är det uppesittarkväll, ska du som jag spela bingolotto då?:D

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...