tisdag 10 januari 2012

Samarbetspartner

Det blir Stockholm torsdag-fredag som jag pratade om. Ska bli trevligt. Var ett tag sedan jag var i huvudstaden nu. Jag och min affärspartner Susanna kommer att åka dig för att träffa vår samarbetspartner. Det är ett företag som idag driver en liknande verksamhet (kommer att berätta mer om exakt vad det är längre fram). Vi kommer att samarbete med dem och gå under deras varumärke.

Jag tycker att det är skönt att en likadan verksamhet redan finns, fast i en annan stad. Då slipper man uppfinna alla hjul en gång till och man kan få hjälp och support.
Tanken är alltså att vi ska gå under samma varumärke, göra inköp ihop, dela hemsida etc men kommer annars vara en helt enskild part.

Tors-fre ser ut följande:
  • Torsdag - Besök hos vår samarbetspartner
  • Torsdag kväll - Middag och diskussion angående avtalet
  • Fredag morgon - Möte med leverantör

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...