torsdag 12 januari 2012

Stockholm!

Är framme i huvudstaden om ca 1 timma. Då ska jag först möta upp en kompis för en fika och sedan hälsa på vår samarbetspartner och efter det kommer min affärspartner Susanna upp och vi ska då ut och äta tillsamans. Ska bli riktigt trevligt! Dock synd att det är sånt otroligt tråkigt väder. Har öst ner precis hela vägen upp. Det positiva ialla fall är att det bokstavligen går mot ljusare tider, 4 min per dag.

Som jag sagt tidigare så tycker jag faktiskt det är riktigt skönt att färdas kollektivt. Sitter med datorn och jobbar, pluggar och läser nya numret av Elle. Tiden bara ruser förbi...

2 kommentarer:

  1. Heej, Jag såg förut att du letade efter lårhöga stövlarna som tyra hade pås ig förut. Dom finns att köpa på www.monella.se, dom har även mass andra snygga skor :D

    SvaraRadera
  2. Hej! Nej, du måste ha missuppfattat. Det jag skrev om de stövlarna var att jag var lite sugen på dem precis när SBT fått in dem men att jag inte trodde att de skulle passa mina fötter. Så har aldrig tänkt köpa dem. Men tack för omtanken!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...