söndag 29 januari 2012

Stylingtips

Här kommer då mitt stylingtips jag lovade från i fredags. Jag hade på mig en kavaj som egentligen inte är helt rätt för mig. Den är helt rak och har rätt stora axelvaddar, vilket gör att min ganska feminina stil och kurviga kropp (smal midja och breda höfter) ser båda maskulin och hård ut.
För att jämna ut tog jag då en rosa klänning (som ju är väldigt feminint) och ett skärp* i midjan för att markera den.

Mitt tips är alltså att se hela outfiten istället för varje plagg för sig.* Egentligen bör jag inte ha breda skärp då jag har kort överkropp i förhållande till mina ben men eftersom jag totalt sett är ganska lång och har liten byst + att jag ju faktiskt här har en längre överdel som ger illusion av längre överkropp, så funkar det alldeles utmärkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...