tisdag 3 januari 2012

Vintage

Har läst ut boken jag skrev om häromdagen (Vickis Vintagebutik). Blev riktigt sugen på vintage. Jag har alltid tyckt att det varit spännande och roligt men inte lagt någon större energi på det. Nu letade jag fram boken jag fick av pappas sambo för ett tag sedan: "Fashion". Berättar lite om modet från slutet av 1700 fram till 2000-talet.


Tjock bok men mest bilder på vackra ting...

Som denna Diorklänning från -55

Och denna skönhet av Madeleine Vionnet från -37

3 kommentarer:

 1. Vickis vintagebutik måste jag ta och läsa, ligger i min "to read" hög här hemma.=)

  SvaraRadera
 2. åh älskar boken!! verkar sjukt bra =)

  SvaraRadera
 3. Underbar bok!

  sv: Ja det är galet hur lättpåverkad man är - men kanske är för att det alltid är trevligt med förändringar :) Och hur går kurserna förresten? :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...