onsdag 29 februari 2012

Alltid bra, aldrig bäst

Angående det jag pratade om igår så handlar ju inte självförtroende om att man tror att man är bäst, utan precis som jag sa att man är trygg i sig själv och rent av är medveten om sina brister.

Jag tror att min största brist är att jag har problem att enbart fokusera på en sak i taget för att få den saken tillräckligt bra. Jag tänkte faktiskt att det varit så i hela mitt liv. Jag har alltid varit bra på mycket men aldrig bäst. För att bli bäst så måste man ju fokusera på just det man vill bli bäst på till 100%.
Detta är något jag jobbar med och nu har jag bestämt mig för att inte starta en massa nya projekt i vår, utan fokusera på som jag faktiskt har på gång (vilket ju inte är fy skam det..).

Förutom att så klart sköta webshopen, göra klart den utbildning jag läser och övrigt löpande så kommer fokus att ligga på:
  • Titta på finanseringsmöjligheter till projektet i Göteborg
  • Dra igång ett lokalt projekt här i Jönköping (kommer dock vara i mindre skala i början)
  • Fixa inspirationsfilmer för sidan Tips & Inspiration på webshopen http://aminspiration.se/info/tips-inspiration/
  • Planering och anordning av ett större event
  • Jobba med portfolien som jag pratade om häromdagen. Den är inte nödvändig för att klara utbildningen men bra och kul att göra. Tror att den kommer att bli riktigt bra eller varför inte bäst? ;).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...