tisdag 28 februari 2012

Bli lyckligare

Jag kan ofta tänka att även om jag varit med om en del tråkiga saker på sistone och har en del jobbiga beslut att ta ställning till så är jag en lycklig människa. Jag tror det är för att jag vet vad jag vill (inte exakt kanske men överlag) och att jag ser alla möjligheter i livet.

Jag vågar på ett ödmjukt sätt påstå att jag har ett mycket bra självförtroende. Det kan nog ingen ta ifrån mig hur mycket skit jag än skulle få. Jag är trygg med mig själv och tror på mig själv. Jag tror att det plus en stor skopa envishet är nyckeln till framgång.

Det hugger i mitt hjärta när jag hör människor som bara klagar över sina liv men inte gör något åt det. Det är inte lätt, det har ingen påstått men du lever ju bara en gång. Våga hellre nu än ångra dig när du blir gammal!

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...