onsdag 21 mars 2012

Almi imorgon

Imorgon har jag möte med Almi. Har träffat dem förut men var ett tag sedan nu. Har ju flera olika projekt på gång, vissa jag jobbar själv i och vissa har jag en partner. Det slog mig förra veckan att det hade varit skönt att få lite mer professionell rådgivning hur vi går vidare i vissa projekt och hur jag/vi bör tänka. Det finns så mycket (gratis) hjälp att få, så varför inte utnyttja det :)


5 kommentarer:

 1. Det är ju just det man ska hitta bågar man trivs ni :)
  Har två solglasögon nu men tröttnat på dom så vill ha ett nytt par :)
  Allt bra med dig?

  SvaraRadera
 2. ja jag älskar de!:D Bloglovinbyte?

  SvaraRadera
 3. sv ingen orsak. hopaps du hittar nått :D

  SvaraRadera
 4. kanon här med.,
  ska sova nu ska resa hem till sthlm imorrn bitti.

  SvaraRadera
 5. Super! Hoppas du får många nya tankar och infallsvinklar.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...