fredag 23 mars 2012

Dåligt av mig

Jag brukar alltid kolla upp allt noga och planera efter det, gillar verkligen att ha koll. Jag vet att jag sagt förut att jag som liten alltid packade veckor i förväg om vi skulle iväg någonstans och skrev listor som jag bockade av. Man har inte riktigt den tiden idag och ibland blir det lite för mycket i huvudet.

Jag pratade med min kompis om festen imorgon och hon trodde att den började 19. Jag litade på det och bokade buss så att jag är framme vid 15.30. Sen ska jag ta mig till min kompis och vi hade tänkt göra oss iordning ihop och sen så klart ta oss dit vi ska. Nu kollade jag på Facebook-sidan för evengemanget för skojs skull och ser att det börjar redan vid 17.

Dåligt, riktigt dåligt av mig/oss :/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...