tisdag 20 mars 2012

Hektisk vår

Idag har det varit en dag blandad med möten. Var bara hemma en kort sväng innan och hann svara på några mail och sen var det iväg igen. Nu kom jag nyligen hem igen.

På tal om mail så var ett av mailen tyvärr ett nej tack för inbjudan till en bloggfest i Gävle (http://gavlesbloggfest.blogg.se/) Hade varit hur kul som helst att gå men jag känner inte riktigt att jag har tid att åka upp dit, det är ändå 50 mil och jag har saker planerat varje helg nu. Ska inte klaga för det är mest roliga saker men jag har väldigt mycket annat att syssla med också. Känns som om det blir en hektisk vår.

På tal om vår idag igen. Idag var det ju vårdagsjämning och min sambo hade sett blåsippor, lovely!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...