tisdag 3 april 2012

Att bli äldre

När jag letade efter veckans citat (som ni väl inte missat att jag har här till vänster?) så kom jag över en del citat om livet. Många är väldigt tänkvärda. Gillar den jag har nu:
"Den som vill leva om sitt liv har inte levat."

Påminner om min favorit som går ut på att när jag blir äldre så ångrar jag hellre det jag har gjort än det jag inte har gjort. Det är ju sant, man lever förmodligen bara en gång. Så varför inte chansa lite mer?

Angående livet så tänkte jag en del på det här med att bli äldre. Jag hade lite av en 25-årskris då när jag fyllde det för ett par år sedan. Vetskapen om att man faktiskt blir äldre och inte kommer att vara ung för alltid. Jag har oftast inom jobb och bekantskapskretar umgåtts med äldre människor. Har alltid varit den här "unga".

Men jag har faktiskt blandade känslor inför det. Det är klart att det på ett sätt är tråkigt att bli äldre, både vad gäller utseendemässigt och övrigt. Men samtidigt kan jag se fram emot det. Man blir ju faktiskt blir både klokare och mer erfaren och därmed möjlighet att avancera inom jobb och livet överhuvudtaget. Jag har många idéer på saker jag vill göra/bli när jag blir äldre. Vissa kan jag inte göra nu på grund av olika anledningar och vissa kräver helt enkelt mer erfarenhet och kunskap.

Så man kan nog säga att jag ser fram emot att bli äldre. Det är ialla fall tur att jag har liten byst och ganska fet hy, för det innebär ju att jag kanske slipper hängpattar och allt för mycket rynkor ;)

Haha! Jag ska bli en snäll tant ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...