onsdag 4 april 2012

Bloggfest!!

Ja, det är som kanske en del redan räknat ut en bloggfest vi ska anordna. Den kommer gå av stapeln 18:e maj på Jönköpings bästa nattklubb: Karlssons salonger.

Vi har bjudit in 50 lite större bloggare med fokus på Jönköping och närliggande orter men även från andra delar av Sverige. Det blir mingel, modeshow, tävlingar, goodiebags och en massa överraskningar på denna VIP-fest. Men vi vill att alla bloggare ska ha möjlighet att komma så därför har vi sett till att vi har denna del av nattklubben (Lounge + dansgolv) hela kvällen, så efter 22.00 öppnar vi upp dörrarna för efterfest och här kan alla som är över 18 och har en blogg anmäla sig och sina vänner. Här blir det också tävlingar och annat skoj. Dock måste man stå på gästlistan och hur man hamnar där och lite mer detalj info om detta kommer vi ge i början av nästa vecka. Men se till att spara datumet 18 maj, detta kommer att bli våren hetaste fest. (Vi kommer också ge information om boende och ev även resalternativ för er som kommer utifrån).

Denna fest anordnar jag tillsammans med Karin på http://mejkme.blogg.se/ (som har lyxen att vara i Mexiko nu och lämna mig med allt jobb ;) ).

Vi har redan fått in en hel del grejer från våra underbara sponsorer:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...