fredag 20 april 2012

Garderobsinventering

Nu har jag gjort klart garderobsinventeringen. Jag började ju som jag sa tidigare att städa iordning och rensa (skänka bort/slänga sådant jag inte använt på över 1 år). Så här ser det ut nu:

En garderob för klänningar, Fest - Vardags

"Lådor" för varje typ av plagg (kavajer mm hängandes)

Delar av de skor och väskor som används mest

Underkläder/vinterkläder mm
Jackor etc är inte med här, finns på annat utrymme. Saknar min walk-in-closet :/

Här är inventeringslistan (hängs på insidan av garderoben):


Man kan göra på lite olika sätt. Kan dela upp det i fritidsintressen/jobb osv men jag brukar kombinera lite hejvilt så känner inte att det behövs. Sen istället för "Nyinköp" kan man ha "Åtgärd". Kan handla om plagg som behöver lagas etc. Jag har ett par sådana med någon sprucken sömn men har lagt dem vid symaskinen så jag har kollen där.
Slängde en hel del slitna skor, så här behöver jag nya. Speciellt vardags nu till våren/sommaren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...