onsdag 18 april 2012

Modell/taleskvinna sökes!

Jag har ju tidigare sökt modeller till vår bloggfest, jag tror att det kan finnas någon plats kvar. Ni kan kolla mer info här om ni är intresserade: http://jonkopingsbloggfest.blogg.se/2012/april/modeller-sokes.html

Jag söker också en modell/taleskvinna (ev fler) till vår webshop. Tanken är att personen ska vara modell för lite inspirationsbilder med våra accessoarer men sedan även vara lite av ett representant för vårt varumärke här i Jönköping.
Krav: Kvinna, över 18 år, bo i Jönköping med omnejd. Du ska även ha ett socialt nätverk och röra dig mycket i city.
Maila mig på anna@aminspiration.se vid intresse och frågor.


Första gången jag tog kort på mig själv, inte det lättaste kan jag säga..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...