onsdag 25 april 2012

Övermotiverad

Ja, det är jag faktiskt. Sådär att det bubblar i hela kroppen och man kan inte tänka klart. Var dödstrött när jag kom hem för en stund sen och tänkte powernapa men även om jag nästan alltid somnar på en gång så är jag som klarvaken när jag fått ny motivation, nya idéer och intryck. De har sina för och nackdelar.

Jag var på det jag pratade om igår som heter "Ungas idétåg". Inspiration, rådgivning och seminarier för unga mellan 18-30 som funderar på att starta företag eller nyligen har gjort det. Direkt när jag steg på tåget så var SVT där och ställde lite frågor. Måste erkänna att jag var lite off, så om någon ser det får jag be om ursäkt :) Sen när jag gick av tåget var jnytt.se där och ville intervjua mig (igen! Kommer ju en artikel om oss och bloggfesten där nu under veckan).
Det roliga är att vi även ska träffa Jönköpings största (pappers)tidning nästa vecka, var ju på radion förra veckan och sedan såg jag detta idag på Blondinbellas blogg:

http://blondinbella.se/2012/04/25/fin-respons/comment-page-1/#comment-1127562 (annil84 är jag på twitter).

Haha! Känner mig som en riktig mediababe nu ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...