onsdag 16 maj 2012

Bli en doer!

Nu ska jag skryta lite ;) Nej men vill bara inspirera andra till att också bli "doers". Många många människor snackar väldigt mycket om saker de vill göra/ska göra etc men sen händer det inget. Det är så fruktansvärt synd, eftersom man (förmodligen) bara lever en gång. Vi kan ta den här bloggfesten som exempel (ingen jätte grej kanske men ändå ett relativt stort projekt).
  1. Jag blev inspirerad av två andra tjejer som anordnat en bloggfest
  2. Jag kollade upp om det var möjligt både tidsmässigt, med lokal etc och så klart om någon ville hjälpa till (jag säger inte att man ska kasta sig i första bästa idé man får, utan att kolla upp vilka möjligheter/svårigheter idén ger först)
  3. Några dagar senare var vi i full gång med att jaga sponsorer, skicka inbjudningar, bolla idéer och lösa allt praktiskt
Nu knappt 2 månader senare ska denna fest gå av stapeln med över 50 inblandade företag, ca 350 gäster plus modeller och personal på nattklubben. Och ett sponsorvärde på ca 300,000:-.
Jag och Karin har inte anordnat något i denna storlek tidigare. Allt går om man vill!

1 kommentar:

  1. Helt rätt att ni tog saken i egna händer! Jag är redan en entreprenör och en doer i det jag gör! Go get it liksom???=)=)=)Starkt jobbat!!!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...