torsdag 10 maj 2012

Import

Är så mycket just nu att jag knappt hinner berätta om allt. Igår var jag på ett seminarie om import. Jag försöker gå på allt sådant (speciellt det som är kostnadsfritt). Vill lära mig allt! Men har faktiskt börjat känna nu att de här grejerna är lite för "basic" för mig. Det var nästan enbart jag som hade importerat tidigare så han tog mina erfarenheter som exempel hela tiden. Jag delar väldigt gärna med mig men vore kul att ha lite i utbyte också.

Angående import så är det en hel del man ska tänka på. Import innebär att man handlar från ett land utanför EU (man kallar det inte import om det är från ett EU-land). Handlar man med ett EU-land slipper man tull och (ligga ute med) moms. Import är lite krångligare.1 kommentar:

  1. Helt rätt! Go for it! Jag med" Jag har gått många almikurser inom starta eget och annat=) Så när rätt lokal dyker upp är jag ready to go=)=) Finns många bra böcker å kurser i import=) Jag har flera av dem=)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...