torsdag 3 maj 2012

Mycket som händer

Ja, jag vet knappt var jag ska börja. Sen blir det mycket Bloggfestprat nu men det är ju dit min tid går i princip. Har mottagit så många sponsorpaket denna vecka att jag tappat räkningen, måste vara över 10 ialla fall. Tänkte uppdatera lite vad som händer sista delen av denna vecka.

Idag: Leverans till en återförsäljare

Imorgon:
  1. Möte med Jönköping Nu (en gratis veckotidning)
  2. Planeringstid med Karin inför bloggfesten
  3. Prova klänningar
  4. Möte med fotograf
Lördag:
  1. Bokföring (måste göras!)
  2. Planering av projektet i Gbg som jag ska lämna till en IT-kille
Söndag:
  1. Visning av accessoarer hemma hos en tjej
  2. Utförande av färgrådgivning

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...