onsdag 23 maj 2012

Nytt jobb!

Jag pratade ju lite om att jag hade ett nytt jobb och nu ska jag avslöja vad det är: Jag ska börja som säljare hos CE-Entertainment, vilket innebär att jag kommer att sälja artister. Man får jobba så lite/mycket som man vill så min tanke är att se lite hur det utvecklas men som allt annat så satsar jag ju som vanligt 110%. De hade 625 sökande till dessa tjänster, varav de valde ut 20 (tror jag det var!) så jag antar att jag måste ha stuckit ut ganska bra i min ansökan.

Jag kommer att berätta mer om vilka artister det är, hur det går till och så klart får ni ju följa med på hur det går.

http://www.ce-entertainment.se/

2 kommentarer:

  1. Grattis till nya jobbet.=)

    Tack för en riktigt lyckad bloggfest.=)

    SvaraRadera
  2. Kul! Grattis! Det ska bli kul att se hur det går=D

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...