onsdag 6 juni 2012

Balans i livet

Jag pratade ju om att jag nu har lite svårt att få ihop allt jag vill göra. Har lagt upp en liten plan för hur mina veckor kan se ut framöver.
Som jag också sa så har jag just nu en projektanställning på heltid(jobbar med lite olika projekt för ett företag där jag exempelvis ska vara ansvarig för invigningen av deras nya lokal när de flyttar nu i höst och en stor mässa de ska stå på i Sthlm). Min tanke är att veckan förutom det här jobbet ser ut så här:

Måndagar: Ledig
Tisdagar: CE Entertainment
Onsdagar: Webshop (marknadsföring/inköp etc)
Torsdagar: CE Entertainment
Fredagar: Ledig
Lördagar: Ledig
Söndagar: Bokföring och webshopen (veckans kampanj/nyhetsbrev etc)

Sen kommer det då att vara löpande med webshopen och även lite med den här utbildningen som jag inte är helt klar med än.
Där det står "Ledig" så kommer det nog inte bli helt så. Ska försöka ta fredagar ledigt och lördag/lördagkvällar men i övrigt så kommer det nog att fyllas på. Håller också projektet i Göteborg lite öppet då jag inte riktigt vet hur det blir med det.

Men jag ska också försöka varva ner lite och ta det lungt emellanåt. Det behövs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...