måndag 25 juni 2012

Bra kontakter

Kommer att börja berätta lite mer om vad jag gör på dagarna angående min nya projektanställning, dels för att det är dit mycket av mina tid numera går och för att jag faktiskt valt att blogga om alla mina projekt (i hopp om att inspirera andra att ta tag i sina liv och göra det de verkligen vill göra. Alla projekt jag gör är förhoppningsvis ett steg i den riktningen).
Visst accessoarer och webshopen är min största passion men det här med event, projektledning och marknadsföring är otroligt roligt och det går ju så klart hand i hand med entreprenörskap.

Imorgon ska jag och Jonas på www.facefooto.se fotografera mitt jobbs nya fastighet som vi flyttar till i början av september. Jonas var ju fotograf på vår bloggfest. Så otroligt duktig!

En av våra vackra modeller på bloggfesten och Jonas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...