söndag 10 juni 2012

Händer i veckan

Nyligen hemkommen till Småland igen. Känns bra att vara hemma, det är lite tufft att vara iväg en hel helg. Har en del att ta igen. Dessutom går jag direkt ifrån mitt lilla schema som ju innebar att jag skulle bokföra och greja med kampanjer mm till webshopen på söndagar. Har bara hunnit svara på lite mail och kollat över några ordrar sen jag kom hem.
Nu blir veckan (förutom mitt projektjobb och plugg):

Måndag: Bokföring, webshop (veckans kampanj, nyhetsbrev etc). Påminnelse gällande tävlingar som anordnades av sponsorer efter bloggfesten (berättar mer imorgon).
Tisdag: CE Entertainment (ska köra stenhårt)
Onsdag: Webshop (marknadsföring, lägg upp bilder från modevisningen på bloggfesten, göra om sidan jag har här på bloggen om festen mm).
Torsdag: CE Entertainment
Fredag: ?
Lördag: Gekås i Ullared
Söndag: Bokföring, webshop

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...