tisdag 24 juli 2012

Favoritoutfits; Topp 5

Tar en väldans tid att gå igenom alla bilder från bloggen MEN man hittar mycket kul och blir helt nostalgisk. Tänkte visa lite outfitsbilder, min topp 5 (efter hur snygg jag kände mig):

På 5:e plats:

Kick off i Stockholm med mitt förra jobb 3-4 år sedan. Älskar färgerna! En riktig designeroutfit också (var lite insnöad på det då). Klänningen är från Day Birger et Mikkelsen, skorna från Kors by Michael Kors och väskan är från Gucci. Armbandet minns jag inte men låg också i de prisklasserna (hmm undra var jag har det och det matchande halsbandet..?)
4:e plats:

Tyvärr ingen helkropps på denna.. Lady Gaga-konsert i Malmö för 1,5 år sedan. Hade en sådan riktig "rätt" dag där håret blev bra, sminket blev bra och kläderna smet åt på rätta ställena. Det är en rosa klänning från Gina (eller någon av de kedjorna), kavaj-jackan i fejkskinn var en present (så fin!) och smyckena här är min egna design.

3:e plats:

Julfest med mitt förra jobb, 1,5 år sedan(?). Skulle strax dra till Casinot i Göteborg för julbord. Kände mig riktigt julfin. Röda klänningen är från H&M, en klar julfavorit. Koftan tror jag också är därifrån. Stövlarna från have2have och smyckena är min egna design.

2:a plats:

Modeveckan i Köpenhamn 2 år sedan(?). Väldigt enkel och stilren outfit. Svarta byxor, vitt linne och svart kavaj-jacka. Ibland är enkelt väldigt fint! Väskan och smyckena är min egna design.
1:a plats: Trumvirvel.....

Också modeveckan i Köpenhamn men ett annat tillfälle. 2,5 år sedan kanske. Linne och shorts från H&M, stövlarna från have2have. Kavajen är från Acne (den är faktiskt köpt av självaste Blondinbella, var hemma hos henne när vi ändå var i huvudstaden och provade den). Smyckena är min egna design. Jag gillar verkligen denna outfit! Den är tuff utan att vara för manlig, cool utan att vara för överdriven och sexig utan att vara porrig. Känns som lite min stil i ett nötskal...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...