fredag 13 juli 2012

SEMESTER!

Nu har jag semester ifrån mitt projektledarjobb i 3 veckor, kommer ju så klart jobba med webshopen (ska exempelvis stå på Kiviks marknad nästa vecka) samt greja med mina andra projekt. Känner mig just nu sjukt taggad med allt. Är sugen på att göra om designen och upplägget både här och i shoppen. (Är det någon som kanske vill hjälpa till med design/logotyp för en bra peng så kan ni maila på accessoeramera@gmail.com ). Kommer också spåna vidare på mitt nya projekt plus att jag ska försöka ta tag i ett gammalt. De två projekten ihop känns verkligen helrätt just nu!

Klart man blir lite sugen att spendera semestern så här men älskar att jobba med mina projekt! Blir förhoppningsvis att resa inom snar framtid. Till jul kanske?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...