tisdag 21 augusti 2012

Giveaways

Idag har jag haft möte med ett profilföretag angående giveaways. Finns verkligen en hel uppsjö av saker. Jag köpte ju in en del saker till den egna verksamheten för ett tag sedan eller ja det var väl mest pennorna som kan betraktas som giveaways. Pennor är bra, använder man ofta men kan vara lätta att slarva bort (eller är det bara jag? :)). Ska man beställa giveaways tycker jag att den ska vara något kunden kommer att ha användning för, helst ofta och som helst är synlig då den inte används.
Det är ju även kul om man kan hitta något som passar företaget och dess budskap.

Man har fått en del saker genom åren från leverantörer och liknande. Mycket har man slängt men en del används fortfarande.

Sådant jag fortfarande använder:
 • USB-minne
 • Paraply
 • Isskrapa
 • Kortlek
 • Miniräknare
 • Pennor (om jag hittar dem)
 • Vattenflaska
 • Flasköppnare
Sådant jag har slängt:
 • Sadelskydd till cykel
 • Nyckelring
 • Nyckelband
 • Kylskåpsmagnet
Sen har man ju godis, läppsyl och sådant som förbrukas.

Lite grejer jag fick med idag; glasunderlägg, bagageband, nyckelband, sjalliknande (vet inte vad det heter):

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...