söndag 5 augusti 2012

Portfolio?!

Så var det, det här med portfolion. En portfolio är en slags samling av sin kunskap för att kunna visa upp när man exempelvis söker jobb eller vid andra tillfällen. En fotomodell visar bilder där hon poserar, en fotograf visar bilder han har tagit osv (märkte ni hur könsdiskrimenerande jag blev när jag skrev hon om fotomodellen och han om fotografen ;) ).

I den utbildning jag har gått så har det efter varje kapitel i varje modul funnits olika teoretiska och praktiska uppgifter där portfolioskapande varit en av dem. Olika uppgifter som visar att man har lärt sig kapitlet.
Jag kommer även lägga med annan kunskap jag har, exempelvis från mina stil och färgutbildningar, min egna design, event osv.

Eftersom utbildningen har varit på engelska kommer jag nog också köra portfolion på det språket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...